Nagerechten

Desserts

Dessert is the cherry on top of a great meal. Whether it’s cakes, pies, puddings, pastries, or ice cream—we simply can’t get enough. Every culture has its own sweet tradition, like the classic Middle Eastern baklava or Chinese mooncakes.

  • Tiramisu

    Tiramisu

    This Italian classic has two drawbacks. Everyone has their own recipe from grandmother which is the only real one.
    View recipe 
  • Afbeelding van een Poire Belle Hélène

    Poire Belle Hélène

    Dit klassieke nagerecht is in 1864 bedacht door de chef-kok Auguste Escoffier. Het is vernoemd naar de opera La belle Hélène.
    Bekijk recept 
  • Mousse au chocolat

    Mousse au chocolat

    Eén van de bekendste nagerechten uit de Franse keuken. Je kunt er eindeloos mee variëren. Dit is het klassieke basisrecept.
    Bekijk recept 
  • Crème brûlée

    Crème brûlée

    De klassieker staat bij menig restaurant op de kaart. Het is verrassend makkelijk om zelf te maken
    Bekijk recept 
  • Crema Catalana

    Crema Catalana

    Crema Catalana is the Spanish equivalent of Cremé Bruleé, and just as addictively delicious.
    View recipe