1 of 3

Tasty recipes, right at home

Pickling & Preserving

A delicious way to make food last longer – and to create truly unique flavours. From jams and chutneys to pickled vegetables – the options are endless.

View the recipes
Salades en dressings

Salads

Starter, lunch, main or side – with salads, anything is possible. Healthy, light and utterly delicious, especially when made with seasonal ingredients.

View the recipes
  • Insalata Tricolore

    Insalata Tricolore

    De Insalata Tricolore weerspiegelt de kleuren van de Italiaanse vlag, waarin de smaken van avocado, tomaat en mozzarella samenkomen.

    Bekijk recept 
  • Costolette di Maiale al Rosmarino

    Costolette di Maiale al Rosmarino

    Deze gegrilde varkenskoteletten zijn doordrenkt met de heerlijke smaak van rozemarijn en knoflook.

    Bekijk recept 
  • Calabacín al Ajillo

    Calabacín al Ajillo

    Calabacín al Ajillo is een verrukkelijk Spaans gerecht van sappige courgetteplakjes gebakken in een smaakvolle knoflooksaus.

    Bekijk recept 
  • Afbeelding van venkelsalade met aardbeiendressing

    Venkelsalade met aardbeiendressing

    Een simpele venkelsalade die prima te combineren is met een stukje vis. Deze salade smaakt ook prima bij een barbecue.

    Bekijk recept 
  • Afbeelding van Tomate provençale

    Tomate provençale

    Dit is een heerlijk bijgerecht bij vis of vlees van de barbecue. Het kan gemaakt worden in de oven of op de barbecue.

    Bekijk recept 
  • Afbeelding van Melitzanosalata

    Melitzanosalata

    Melitzanosalata is een heerlijk aubergine salade uit de Griekse keuken. Dus ga je op de Griekse toer dan is dit een prima voorafje.

    Bekijk recept