Ensalada  de zanahoria con vinagreta

Carrot salad with vinaigrette

A classic Spanish carrot salad with a fresh vinaigrette. Perfect as a side dish or a light starter.

Serves: 4
Preparation time: 10 min
Cooking time: 5 min

Ingredients:

  • 4 large carrots
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • 1 tbsp white wine vinegar
  • 1 garlic clove
  • Pinch of ground cumin
  • Salt and pepper to taste
  • Half a bunch of fresh parsley

Preparation:

  1. Peel and finely grate the carrots, place them in a large bowl.
  2. Peel and finely chop the garlic.
  3. Wash the parsley, remove the stems, and chop finely.

Instructions:

  1. Place the grated carrots in a large bowl.
  2. Whisk the olive oil, vinegar, garlic, cumin, salt and pepper into a dressing.
  3. Pour the dressing over the carrots and toss well.
  4. Garnish with fresh parsley and serve chilled.
Back to blog
  • Wortels in honing en tijm

    Wortels in honing en tijm

    Deze ingelegde wortels in honing en tijm combineren een lichte zoetheid met de subtiele kruidige smaak van tijm

    Bekijk recept 
  • Zoetzure komkommer

    Sweet and Sour Cucumber

    Sweet and sour cucumber is an old-fashioned, super easy recipe that’s always a hit whenever it’s on the table.

    View recipe 
  • Ingelegde zoetzure Bloemkool

    Ingelegde zoetzure bloemkool

    Ingelegde zoetzure bloemkool is niet alleen lekker maar voegt ook nog eens een prachtige kleur toe aan je gerechten.

    Bekijk recept