Skordalia

Skordalia

Heerlijke Griekse knoflook aardappelpuree, een perfect bijgerecht voor als je op de Griekse toer wilt gaan.

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 min

Ingrediënten:

  • 250 gram kruimige aardappelen
  • 3 – 4 teentjes knoflook
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • Zeezout en versgemalen zwart peper

Hoe maak je een Skordalia

Bereidingswijze:

  1. Schil de aardappelen en snij ze in gelijke stukken. Kook de aardappelen gaar in 15 á 20 min. Hierna stamp je de aardappelen fijn.
  2. Pel de knoflook en hak deze fijn en vermeng deze in de aardappelpuree.
  3. Voeg de witte wijnazijn en olijfolie toe en vermeng alles. Breng vervolgens op smaak met de peper en zout.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.