
Nagerechten
Het nagerecht is de kers op de taart voor een geweldige maaltijd. Of het nu cakes, taarten, puddingen, gebakjes, of ijsjes zijn, we krijgen er gewoon niet genoeg van. Overal in de wereld kennen ze wel een eigen specialiteit zoals het traditionele dessert Baklava uit de Midden-Oosterse keuken of de Chinese mooncakes.
Recepten
-
Tiramisu
Deze Italiaanse klassieker heeft twee nadelen. Iedereen heeft een eigen recept van grootmoeder wat de enige echte is.Bekijk recept -
Poire Belle Hélène
Dit klassieke nagerecht is in 1864 bedacht door de chef-kok Auguste Escoffier. Het is vernoemd naar de opera La belle Hélène.Bekijk recept -
Mousse au chocolat
Eén van de bekendste nagerechten uit de Franse keuken. Je kunt er eindeloos mee variëren. Dit is het klassieke basisrecept.Bekijk recept -
Crème brûlée
De klassieker staat bij menig restaurant op de kaart. Het is verrassend makkelijk om zelf te makenBekijk recept -
Crema Catalana
Crema Catalana is de Spaanse tegenhanger van Cremé Bruleé, en net zo verslavend lekker..Bekijk recept