Nagerechten

Nagerechten

Het nagerecht is de kers op de taart voor een geweldige maaltijd. Of het nu cakes, taarten, puddingen, gebakjes, of ijsjes zijn, we krijgen er gewoon niet genoeg van. Overal in de wereld kennen ze wel een eigen specialiteit zoals het traditionele dessert Baklava uit de Midden-Oosterse keuken of de Chinese mooncakes.

  • Aardbeien tiramisu

    Aardbeien tiramisu

    Deze aardbeien tiramisu is een frisse, zomerse variant op de klassieke tiramisu. De combinatie van zoete aardbeien en romige mascarpone zorgt voor een licht en elegant dessert.
    Bekijk recept 
  • Clafoutis

    Een klassiek dessert uit de Franse streek Limousin. Sappige kersen in een luchtig beslag tussen pannenkoek en custard – eenvoudig en onweerstaanbaar.
    Bekijk recept 
  • Mousse au chocolat

    Mousse au chocolat

    Eén van de bekendste nagerechten uit de Franse keuken. Je kunt er eindeloos mee variëren. Dit is het klassieke basisrecept.
    Bekijk recept 
  • Crème brûlée

    Crème brûlée

    De klassieker staat bij menig restaurant op de kaart. Het is verrassend makkelijk om zelf te maken
    Bekijk recept 
  • Crema Catalana

    Crema Catalana

    Crema Catalana is de Spaanse tegenhanger van Cremé Bruleé, en net zo verslavend lekker..
    Bekijk recept 
  • Tiramisu

    Tiramisu

    Deze Italiaanse klassieker heeft twee nadelen. Iedereen heeft een eigen recept van grootmoeder wat de enige echte is.
    Bekijk recept 
  • Afbeelding van een Poire Belle Hélène

    Poire Belle Hélène

    Dit klassieke nagerecht is in 1864 bedacht door de chef-kok Auguste Escoffier. Het is vernoemd naar de opera La belle Hélène.
    Bekijk recept 
  • Karamelsaus

    Karamelsaus

    Een volle, fluweelzachte karamelsaus die perfect past bij ijs, pudding, pannenkoeken of als swirl door desserts.

    Bekijk recept 
  • Napoléon kersen op port

    Napoléon kersen op port

    Een elegante variant op de klassieke gekonfijte kersen, waarbij de lichte port, vanille en citroen de natuurlijke zoetheid van de Bigarreau Napoléon-kers versterken.

    Bekijk recept 
  • Sinaasappel pudding met gelei

    Sinaasappel pudding met gelei

    Een ouderwets fris dessert met een sinaasappelgelei op de bodem en een zachte pudding met een vleugje gember.

    Bekijk recept 
  • Banana bread

    Bananenbrood is in Amerika ontdek rond de jaren 30. Het is een heerlijk zoet brood dat een beetje cakeachtig aandoet.

    Bekijk recept 
  • Kruidige Rum-Pruimen

    Kruidige Rum-Pruimen

    Een klassieke winterlekkernij met diepe tonen van rijpe pruimen, verwarmende specerijen en rijke donkere rum.

    Bekijk recept