Nagerechten

Het nagerecht is de kers op de taart voor een geweldige maaltijd. Of het nu cakes, taarten, puddingen, gebakjes, of ijsjes zijn, we krijgen er gewoon niet genoeg van. Overal in de wereld kennen ze wel een eigen specialiteit zoals het traditionele dessert Baklava uit de Midden-Oosterse keuken of de Chinese mooncakes.

  • Tiramisu

    Deze Italiaanse klassieker heeft twee nadelen. Iedereen heeft een eigen recept van grootmoeder wat de enige echte is.

    Bekijk recept 
  • Crème brûlée

    Crème brûlée

    De klassieker staat bij menig restaurant op de kaart. Het is verrassend makkelijk om zelf te maken

    Bekijk recept 
  • Mousse au chocolat

    Mousse au chocolat

    Eén van de bekendste nagerechten uit de Franse keuken. Je kunt er eindeloos mee variëren. Dit is het klassieke basisrecept.

    Bekijk recept 
  • Afbeelding van een Poire Belle Hélène

    Poire Belle Hélène

    Dit klassieke nagerecht is in 1864 bedacht door de chef-kok Auguste Escoffier. Het is vernoemd naar de opera La belle Hélène.

    Bekijk recept