Recepten

Zoet-zuur ingemaakte kerstomaatjes
Deze ingelegde kerstomaatjes zijn heerlijk als bijgerecht, op een borrelplank of als smaakmaker in salades.
Zoet-zuur ingemaakte kerstomaatjes
Deze ingelegde kerstomaatjes zijn heerlijk als bijgerecht, op een borrelplank of als smaakmaker in salades.

Kruidige Rum-Pruimen
Een klassieke winterlekkernij met diepe tonen van rijpe pruimen, verwarmende specerijen en rijke donkere rum. Ideaal om koude dagen mee te verzachten.
Kruidige Rum-Pruimen
Een klassieke winterlekkernij met diepe tonen van rijpe pruimen, verwarmende specerijen en rijke donkere rum. Ideaal om koude dagen mee te verzachten.

Pruimenchutney met rozijnen en walnoten
Deze rijke pruimenchutney combineert de zoetheid van rozijnen met de aardse crunch van walnoten. Heerlijk bij kaasplanken of warme gerechten.
Pruimenchutney met rozijnen en walnoten
Deze rijke pruimenchutney combineert de zoetheid van rozijnen met de aardse crunch van walnoten. Heerlijk bij kaasplanken of warme gerechten.

Rijstsalade met citroen en dille
Deze frisse koude rijstsalade met citroenrasp en dille is het perfecte bijgerecht bij vis.
Rijstsalade met citroen en dille
Deze frisse koude rijstsalade met citroenrasp en dille is het perfecte bijgerecht bij vis.

Pittige kalkoen spies met harissa en komijn
Deze kruidige kalkoenspiesen zijn een smaakvolle combinatie van Noord-Afrikaanse harissa, geroosterde specerijen en een vleugje honing.
Pittige kalkoen spies met harissa en komijn
Deze kruidige kalkoenspiesen zijn een smaakvolle combinatie van Noord-Afrikaanse harissa, geroosterde specerijen en een vleugje honing.

Aardappelsalade met kervel en mosterddressing
Een smaakvolle, lauwwarme aardappelsalade met een pittige mosterddressing en verse kervel. Perfect als bijgerecht bij vlees, vis of vegetarische gerechten.
Aardappelsalade met kervel en mosterddressing
Een smaakvolle, lauwwarme aardappelsalade met een pittige mosterddressing en verse kervel. Perfect als bijgerecht bij vlees, vis of vegetarische gerechten.

Cobb salad
De Cobb salade is een kleurrijke Amerikaanse maaltijdsalade. Met rijen van verse toppings op een bedje van fijngesneden sla is dit een indrukwekkend hoofdgerecht.
Cobb salad
De Cobb salade is een kleurrijke Amerikaanse maaltijdsalade. Met rijen van verse toppings op een bedje van fijngesneden sla is dit een indrukwekkend hoofdgerecht.

Oma’s tomatensalade met zoetzure dressing
Deze eenvoudige tomatensalade is een echt familierecept, zoals oma het vroeger maakte. et rijpe tomaten en een klassieke zoetzure dressing is dit een heerlijk bijgerecht.
Oma’s tomatensalade met zoetzure dressing
Deze eenvoudige tomatensalade is een echt familierecept, zoals oma het vroeger maakte. et rijpe tomaten en een klassieke zoetzure dressing is dit een heerlijk bijgerecht.

Limoen kokoskoekjes
Krokante aan de buitenkant, luchtig vanbinnen: deze limoen-kokoskoekjes zijn het perfecte zomerse tussendoortje. Ideaal bij een glas limonade of een kopje thee.
Limoen kokoskoekjes
Krokante aan de buitenkant, luchtig vanbinnen: deze limoen-kokoskoekjes zijn het perfecte zomerse tussendoortje. Ideaal bij een glas limonade of een kopje thee.

Citroencake
Deze frisse en luchtige citroencake is perfect voor een middag bakken en heeft de heldere smaak van citroen met een zachte kruimel.
Citroencake
Deze frisse en luchtige citroencake is perfect voor een middag bakken en heeft de heldere smaak van citroen met een zachte kruimel.

Terrine met paprika, aubergine en courgette
Deze kleurrijke terrine van geroosterde paprika, aubergine en courgette is fris, puur en perfect voor een zomerse lunch of als licht voorgerecht.
Terrine met paprika, aubergine en courgette
Deze kleurrijke terrine van geroosterde paprika, aubergine en courgette is fris, puur en perfect voor een zomerse lunch of als licht voorgerecht.

Sinaasappel pudding met gelei
Een ouderwets fris dessert met een sinaasappelgelei op de bodem en een zachte pudding met een vleugje gember.
Sinaasappel pudding met gelei
Een ouderwets fris dessert met een sinaasappelgelei op de bodem en een zachte pudding met een vleugje gember.

Karamelsaus
Een volle, fluweelzachte karamelsaus die perfect past bij ijs, pudding, pannenkoeken of als swirl door desserts.
Karamelsaus
Een volle, fluweelzachte karamelsaus die perfect past bij ijs, pudding, pannenkoeken of als swirl door desserts.

Napoléon kersen op port
Een elegante variant op de klassieke gekonfijte kersen, waarbij de lichte port, vanille en citroen de natuurlijke zoetheid van de Bigarreau Napoléon-kers versterken.
Napoléon kersen op port
Een elegante variant op de klassieke gekonfijte kersen, waarbij de lichte port, vanille en citroen de natuurlijke zoetheid van de Bigarreau Napoléon-kers versterken.

Gegrilde gamba's met walnotenpesto
Gamba’s van de barbecue zijn snel klaar en heerlijk sappig. In dit recept combineren we ze met een krachtige walnotenpesto voor een verfijnde smaak.
Gegrilde gamba's met walnotenpesto
Gamba’s van de barbecue zijn snel klaar en heerlijk sappig. In dit recept combineren we ze met een krachtige walnotenpesto voor een verfijnde smaak.

Clafoutis
Een klassiek dessert uit de Franse streek Limousin. Sappige kersen in een luchtig beslag tussen pannenkoek en custard – eenvoudig en onweerstaanbaar.
Clafoutis
Een klassiek dessert uit de Franse streek Limousin. Sappige kersen in een luchtig beslag tussen pannenkoek en custard – eenvoudig en onweerstaanbaar.

Kalkoenfilet in Citroen-dille marinade
Deze kalkoenfilet is heerlijk fris en kruidig dankzij een mediterrane marinade van citroen, knoflook en verse dille. Perfect voor op de barbecue tijdens zomerse dagen.
Kalkoenfilet in Citroen-dille marinade
Deze kalkoenfilet is heerlijk fris en kruidig dankzij een mediterrane marinade van citroen, knoflook en verse dille. Perfect voor op de barbecue tijdens zomerse dagen.

Courgette & chorizo spiesen
Deze eenvoudige maar smaakvolle spiesen combineren de zachte frisheid van courgette met de kruidige, rokerige rijkdom van chorizo.
Courgette & chorizo spiesen
Deze eenvoudige maar smaakvolle spiesen combineren de zachte frisheid van courgette met de kruidige, rokerige rijkdom van chorizo.