Recepten

Rettich salade met appel en yoghurt

Rettich salade met appel en yoghurt

Deze frisse en knapperige salade combineert de pittige smaak van rettich met zoete appel en romige yoghurt, wat het perfect maakt als bijgerecht of lichte lunch. Ingrediënten: 150 gram rettich...

Rettich salade met appel en yoghurt

Deze frisse en knapperige salade combineert de pittige smaak van rettich met zoete appel en romige yoghurt, wat het perfect maakt als bijgerecht of lichte lunch. Ingrediënten: 150 gram rettich...

Hollandse hieuwe haringsalade

Hollandse hieuwe haringsalade

De haringsalade is een klassieker in de Nederlandse keuken, perfect als voorgerecht of lichte maaltijd. Er zijn verschillende varianten van dit gerecht, afhankelijk van regio en persoonlijke voorkeur. Aantal personen: 4...

Hollandse hieuwe haringsalade

De haringsalade is een klassieker in de Nederlandse keuken, perfect als voorgerecht of lichte maaltijd. Er zijn verschillende varianten van dit gerecht, afhankelijk van regio en persoonlijke voorkeur. Aantal personen: 4...

Waldorf salade

Waldorf salade

Dit is een van de oudste salades, gemaakt door Oscar Tschirky in 1896 in het Waldorf-Astoria Hotel in New York. Ingrediënten: 2 Granny Smith-appels 2 Delicious-appels ½ citroen 160 gram...

Waldorf salade

Dit is een van de oudste salades, gemaakt door Oscar Tschirky in 1896 in het Waldorf-Astoria Hotel in New York. Ingrediënten: 2 Granny Smith-appels 2 Delicious-appels ½ citroen 160 gram...

Aziatische komkommersalade

Aziatische komkommersalade

Er makkelijk bijgerecht dat heerlijk smaakt bij Oosterse gerechten en vleesspiezen van de barbeque.  Aantal personen: 4Bereidingstijd: 10 min Ingredienten: 1 komkommer 2 eetlepels rijstazijn 2 eetlepels ketjap 1 eetlepel...

Aziatische komkommersalade

Er makkelijk bijgerecht dat heerlijk smaakt bij Oosterse gerechten en vleesspiezen van de barbeque.  Aantal personen: 4Bereidingstijd: 10 min Ingredienten: 1 komkommer 2 eetlepels rijstazijn 2 eetlepels ketjap 1 eetlepel...

Zigeunersaus

Zigeunersaus

De Zigeunersaus is bekend bij de schnitzel maar doet het ook erg goed als koude saus bij de barbecue. Ingrediënten: 200 ml runderbouillon 250 gram zoetzure augurken 4 eetlepels zilveruitjes...

Zigeunersaus

De Zigeunersaus is bekend bij de schnitzel maar doet het ook erg goed als koude saus bij de barbecue. Ingrediënten: 200 ml runderbouillon 250 gram zoetzure augurken 4 eetlepels zilveruitjes...

Stoemp met Prei en venkel

Stoemp met Prei en venkel

Dit eenvoudige en smakelijke recept voor stoemp met prei is een heerlijk bijgerecht dat goed samengaat met verschillende vleesgerechten.

Stoemp met Prei en venkel

Dit eenvoudige en smakelijke recept voor stoemp met prei is een heerlijk bijgerecht dat goed samengaat met verschillende vleesgerechten.