Salades en dressings
Voorgerecht, lunchgerecht, hoofdgerecht of bijgerecht. Met salades kun je alle kanten op. Gezond, licht en bovenal lekker. Salades, vooral gemaakt met seizoensproducten zijn onweerstaanbaar lekker.
Salades
-
Rettich salade met appel en yoghurt
Bekijk receptDeze frisse en knapperige salade combineert de pittige smaak van rettich met zoete appel en romige yoghurt.
-
Waldorf salade
Bekijk receptDit is een van de oudste salades, gemaakt door Oscar Tschirky in 1896 in het Waldorf-Astoria Hotel in New York.
-
Aziatische komkommersalade
Bekijk receptEr makkelijk bijgerecht dat heerlijk smaakt bij Oosterse gerechten en vleesspiezen van de barbequ
-
Salade Belle Hortense
Bekijk receptEen heerlijke simpele bietensalade, vol van smaak en lekker licht. De perfect start van een heerlijke maaltijd.
-
Salade Cauchoise
Bekijk receptSalade Cauchoise is een lekkere Normandische aardappelsalade met ham en bleekselderij.
-
Salada de Atum
Bekijk receptEen heerlijke Portugese tonijnsalade die ingeblikte tonijn combineert met verse groenten en een eenvoudige dressing.
-
Venkelsalade met aardbeiendressing
Bekijk receptEen simpele venkelsalade die prima te combineren is met een stukje vis. Deze salade smaakt ook prima bij een barbecue.
-
Insalata Tricolore
Bekijk receptDe Insalata Tricolore weerspiegelt de kleuren van de Italiaanse vlag, waarin de smaken van avocado, tomaat en mozzarella samenkomen.
-
Salade betterave avec vinaigrette
Bekijk receptDeze bietensalade is een echt hele oude klassieker. Deze rode bieten kunnen ook heel goed worden gebruikt als bijgerecht.
-
Salade au chèvre chaud
Bekijk receptSalade met gegrilde geitenkaas, een Franse klassieker. Deze salade is snel te maken en is heerlijk als lunch of als voorgerecht.
-
Salade des Lords
Bekijk receptEen klassieke lichte sinaasappel salade met crème fraîche en noten, ideaal voor als het buiten warm is.
Altijd inspiratie
De lekkerste recepten krijg je elke week via e-mail