Vis en schaaldieren

Vis en schaaldieren vormen een veelzijdige basis voor talloze gerechten uit keukens over de hele wereld. Van een simpele gebakken kabeljauw tot verfijnde kreeftgerechten – ze brengen pure smaken, voedzame eiwitten en een vleugje zee naar elke tafel. Of u nu kiest voor een snelle doordeweekse maaltijd of een feestelijk diner, met vis en schaaldieren serveert u altijd iets bijzonders.

  • Gerookte makreel met appeltje

    Gerookte makreel met appeltje

    Lekkere frisse makreelsalade die prima als lunchgerecht kan dienen of als een lekker hapje bij de borrel.
    Bekijk recept 
  • Geräucherte Forelle mit Meerrettichsahne

    Geräucherte Forelle mit Meerrettichsahne

    Een klassiek Duits voorgerecht met Beierse roots: gerookte forel met frisse mierikswortelroom.
    Bekijk recept 
  • Salada de Atum

    Salada de Atum

    Een heerlijke Portugese tonijnsalade die ingeblikte tonijn combineert met verse groenten en een eenvoudige dressing
    Bekijk recept 
  • Hollandse garnalen cocktail met appel

    Hollandse garnalen cocktail met appel

    Garnalen met appel, dille en bleekselderij compleet gemaakt met een kookroom en een scheutje cognac.
    Bekijk recept 
  • Pulpo a la gallega

    Pulpo a la gallega

    Octopus in Galicische stijl, ook wel bekend als "Pulpo a la Gallega", is een klassiek Spaans gerecht dat zowel eenvoudig als heerlijk is.
    Bekijk recept 
  • Hollandse hieuwe haringsalade

    De haringsalade is een klassieker in de Nederlandse keuken, perfect als voorgerecht of lichte maaltijd.
    Bekijk recept 
  • Spaghetti alle vongole in bianco

    Spaghetti alle vongole in bianco

    Heerlijke schelpjes met pasta. Er bestaan twee versie van dit gerecht. De “in Bianco” wordt gemaakt met een scheut witte wijn.

    Bekijk recept 
  • Rougets à la Provençale

    Rougets à la Provençale

    Dit recept van Rode Mul op Provençaalse Wijze brengt de betoverende smaken van de Provençaalse keuken op je bord.

    Bekijk recept 
  • Recept Carapaus à Algarvia

    Carapaus à Algarvia

    Een traditioneel recept uit de Algarve, makreel op de grill geserveerd met olijfolie, knoflook en citroen.

    Bekijk recept 
  • Calamari Ripieni alla Siciliana

    Een klassiek Siciliaans gerecht. Kleine inktvisjes worden gevuld met knoflook, kruiden en pijnboompitten.

    Bekijk recept 
  • Sardinhas assadas

    Sardinhas Assadas

    Sardinhas Assadas zijn heerlijke gegrilde sardines, een eenvoudig en authentiek Portugees gerecht.

    Bekijk recept 
  • Gegrilde gamba's met walnotenpesto

    Gegrilde gamba's met walnotenpesto

    Gamba’s van de barbecue zijn snel klaar en heerlijk sappig. In dit recept combineren we ze met een krachtige walnotenpesto voor een verfijnde smaak.

    Bekijk recept 
  • Kabeljauw met groene asperges en venkel

    Kabeljauw met groene asperges en venkel

    Dit heerlijke vispakketje is makkelijk aan te passen met een andere vissoorten, groenten en kruiden.

    Bekijk recept 
  • Calamares alla romana

    Calamares alla romana

    Inktvis in Romeinse stijl is een populair gerecht dat in heel het Middellandse Zeegebied wordt gegeten, meestal als voorgerecht of als een tapas.

    Bekijk recept 
  • Calamares fritos a la andaluza

    Calamares fritos a la andaluza

    Gefrituurde inktvis in Andalusische stijl, is een heerlijke tapa die populair is in heel Spanje

    Bekijk recept