Eggs Benedict
Een echte klassieker en een heerlijk gerecht als ontbijt of brunch. Gepocheerde eieren op toast met heerlijke Hollandaise saus. Alles bij elkaar lijkt dit een ingewikkeld gerecht maar stap voor stap is dit goed te doen.
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 60 min
Ingrediënten:
- Hollandaise saus
- 8 eieren
- Toast
- 4 plakken Parmaham
- Paar plukjes Rucola
- 6 eetlepels keukenazijn
Bereidingswijze:
- Bij dit recept is het belangrijkste dat je de Hollandaise saus in orde hebt. Vervolgens kun je aan de slag gaan met het onderstaande recept.
- Bak de plakjes Parmaham uit en laat deze uitlekken op een stukje keukenpapier.
- Zodra dit in orde is zet je een pan met water met de azijn op en breng dit aan de kook.
- Maak nu ondertussen de toast leg deze op de borden en verdeel hier eerst de rucola en daarna de parmaham op.
- Pocheer de eieren nu in het pannetje in ongeveer 4 minuten.
- Laat de eieren uitlekken en verdeel deze over de toast.
- Schep nu de Hollandaise saus over en klaar!