Franse nagerechten
De Franse dessertkaart is lang en heerlijk. Er bestaan uiteraard gezonde opties maar vergeet zeker niet jezelf af en toe te verwennen met heerlijke klassiekers zoals profitorol, Pêche melba of een Crêpe Suzette. Het leven is kort, geniet ervan!
De recepten
-
Poire Belle Hélène
Bekijk receptDit nagerecht is bedacht door de beroemde chef-kok Auguste Escoffier. Het is vernoemd naar de opera La belle Hélène
-
Mousse au chocolat
Bekijk receptEén van de bekendste nagerechten uit de Franse keuken. Je kunt er eindeloos mee variëren. Dit is het klassieke basisrecept.
-
Crème brûlée
Bekijk receptDe klassieker staat bij menig restaurant op de kaart. Het is verrassend makkelijk om zelf te maken.
-
Crêpe Suzette
Bekijk receptBij klassieke restaurants maakt de ober deze mooie dunne flensjes met sinaasappelboter gereed aan tafel.
Opzoek naar meer gerechten uit de Franse keuken?
Altijd inspiratie
De lekkerste recepten krijg je elke week via e-mail