Franse nagerechten

De Franse dessertkaart is lang en heerlijk. Er bestaan uiteraard gezonde opties maar vergeet zeker niet jezelf af en toe te verwennen met heerlijke klassiekers zoals profitorol, Pêche melba of een Crêpe Suzette. Het leven is kort, geniet ervan!

  • Afbeelding van een Poire Belle Hélène

    Poire Belle Hélène

    Dit nagerecht is bedacht door de beroemde chef-kok Auguste Escoffier. Het is vernoemd naar de opera La belle Hélène

    Bekijk recept 
  • Mousse au chocolat

    Mousse au chocolat

    Eén van de bekendste nagerechten uit de Franse keuken. Je kunt er eindeloos mee variëren. Dit is het klassieke basisrecept.

    Bekijk recept 
  • Crème brûlée

    Crème brûlée

    De klassieker staat bij menig restaurant op de kaart. Het is verrassend makkelijk om zelf te maken.

    Bekijk recept 
  • Afbeelding van Crêpe Suzette

    Crêpe Suzette

    Bij klassieke restaurants maakt de ober deze mooie dunne flensjes met sinaasappelboter gereed aan tafel.

    Bekijk recept 

Opzoek naar meer gerechten uit de Franse keuken?