Afbeelding van Pimientos de Padrón

Pimientos de Padrón

Deze groene pepertjes worden niet zo heet gegeten als het lijkt. De pepertjes zijn niet erg pittig maar wel erg smakelijk.

Ingrediënten:

  • 500 gram Pimientos de Padrón
  • Flinke scheut olijfolie
  • Grof zeezout

Bereidingswijze:

  1. Was de Pimientos de Padrón en dep ze droog.
  2. Verhit de olijfolie in een grote pan op hoog vuur.
  3. Doe de Pimientos de Padrón in de pan en bak ze in 5-7 minuten tot ze gaar zijn en aan alle kanten gebruind zijn en blaren hebben.
  4. Breng op smaak met grof zeezout, laat afkoelen en serveer op kamertemperatuur.

Terug naar blog
  • Croquetas de jamón

    Croquetas de jamón

    Krokant van buiten en smeuïg van binnen. Extra lekker als deze vergezeld wordt van een koud biertje of een glas wijn.

    Bekijk recept 
  • Calamares fritos a la andaluza

    Calamares fritos a la andaluza

    Gefrituurde inktvis in Andalusische stijl, is een heerlijke tapa die populair is in heel Spanje

    Bekijk recept 
  • Afbeelding van Melitzanosalata

    Melitzanosalata

    Melitzanosalata is een heerlijk aubergine salade uit de Griekse keuken. Dus ga je op de Griekse toer dan is dit een prima voorafje.

    Bekijk recept