Portugese keuken intro

Portugese keuken

Portugal heeft een lange keukentraditie die door de koloniale geschiedenis verrijkt is met allerlei soorten specerijen zoals bijvoorbeeld vanille, komijn, kardemom en kaneel. Portugezen zijn ware kunstenaars met het grillen van verse vis op open vuur. Zelf zijn ze dol op Bacalhau, gedroogde kabeljauw.

  • Recept Carapaus à Algarvia

    Carapaus à Algarvia

    Een traditioneel recept uit de Algarve, makreel op de grill geserveerd met olijfolie, knoflook en citroen.
    Bekijk recept 
  • Salada de Atum

    Salada de Atum

    Een heerlijke Portugese tonijnsalade die ingeblikte tonijn combineert met verse groenten en een eenvoudige dressing
    Bekijk recept 
  • Sardinhas assadas

    Sardinhas Assadas

    Sardinhas Assadas zijn heerlijke gegrilde sardines, een eenvoudig en authentiek Portugees gerecht.
    Bekijk recept 
  • Cebolada

    Cebolada

    Deze snelle maar smaakvolle uiensaus is heerlijk bij een dun stukje vlees dat net van de barbecue komt.
    Bekijk recept