Inktvis en octopus

Inktvis en octopus

Inktvis en octopus zijn populaire ingrediënten in veel keukens zoals de Mediterrane, Aziatische en Latijns-Amerikaanse keuken.

Ze worden gewaardeerd om hun malse en smaakvolle vlees, dat op verschillende manieren kan worden bereid, van grillen en braden tot sauteren en stoven.

Of je nu een liefhebber bent van zeevruchten en iets nieuws wilt proberen, inktvis en octopus zullen je smaakpupillen zeker intrigeren en verrukken.

  • Pulpo con chorizo y frijoles

    Lekkere pittige octopus met chorizo en bonen. Dit gerecht is het makkelijkst met schoongemaakte en voorgekookte octopus.

    Bekijk de recept 
  • Pulpo a la gallega

    Octopus in Galicische stijl, ook wel bekend als "Pulpo a la Gallega", is een klassiek Spaans gerecht dat zowel eenvoudig als heerlijk is.

    Bekijk de recepten 
  • Calamares fritos a la andaluza

    Calamares fritos a la andaluza

    Gefrituurde inktvis in Andalusische stijl, is een heerlijke tapa die populair is in heel Spanje. Extra lekker met een beetje aioli.

    Bekijk de recept 
  • Calamares alla romana

    Calamares alla romana

    Inktvis in Romeinse stijl is een populair gerecht dat in heel het Middellandse Zeegebied wordt gegeten.

    Bekijk de recept