Klassieke gevulde eieren

Klassieke gevulde eieren

Dit is een gerecht wat tijdens de paasdagen natuurlijk niet kan ontbreken. Ook als lekker hapje tijdens een feestje past zeker en altijd een gevuld eitje.

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 min

Ingrediënten:

  • 8 eieren
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel yoghurt of appelazijn
  • 1 theelepel mosterd
  • 2 theelepels kerrie
  • 1 theelepel gerookte paprikapoeder

Bereidingswijze:

  1. Kook de harde eieren, begin in koud water en zodra het water kookt nog 9 á 10 minuten. Laat ze goed schrikken in koud water zodat je de eieren makkelijk kan pellen.
  2. Verwijder de schil van de eieren en snij deze door de helft. Doe het eigeel in een aparte schaal.
  3. Voeg de mayonaise, yoghurt, mosterd en kerrie toe en maak alles fijn met een keukenmachine.
  4. Doe het mengsel in een spuitzak en vul de eitjes. Opdienen op een leuke schaal met een konijnen of kippenfiguurtje en klaar!
Terug naar blog