Dit is een gerecht wat tijdens de paasdagen natuurlijk niet kan ontbreken. Ook als lekker hapje tijdens een feestje past zeker en altijd een gevuld eitje.
Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 min
Ingrediënten:
- 8 eieren
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 eetlepel yoghurt of appelazijn
- 1 theelepel mosterd
- 2 theelepels kerrie
- 1 theelepel gerookte paprikapoeder
Bereidingswijze:
- Kook de harde eieren, begin in koud water en zodra het water kookt nog 9 á 10 minuten. Laat ze goed schrikken in koud water zodat je de eieren makkelijk kan pellen.
- Verwijder de schil van de eieren en snij deze door de helft. Doe het eigeel in een aparte schaal.
- Voeg de mayonaise, yoghurt, mosterd en kerrie toe en maak alles fijn met een keukenmachine.
- Doe het mengsel in een spuitzak en vul de eitjes. Opdienen op een leuke schaal met een konijnen of kippenfiguurtje en klaar!