Zoetzure komkommer

Zoetzure komkommer

Zoetzure komkommer is een ouderwets supermakkelijk recept dat altijd op is als het op tafel staat.

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 10 min
Marineren: Minimaal 3 uur

Ingrediënten:

  • 1 komkommer
  • 150 ml azijn
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 theelepel grove mosterd
  • Versgemalen peper

Bereidingswijze:

  1. Doe de azijn, suiker, peper en de mosterd in een kom en klop deze goed door.
  2. Schil de komkommer en snij deze vervolgens in hele dunne plakjes. Dit kan erg makkelijk met een kaasschaaf.
  3. Leg de plakjes in de kom en schep alles goed door. Leg een klein bord over de komkommer zodat alle schijfjes onder het zuur blijven.
  4. Zet daarna de komkommer minimaal 3 uur in de koelkast. Het beste is dit recept een dag van tevoren te maken.
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.