Creamy cucumber salad
Deze heerlijke komkommersalade is een makkelijk bijgerecht dat perfect past bij een zomerse maaltijd of bij de barbecue.
Aantal personen: 4
Marineren: 30 min
Bereiding: 10 min
Ingrediënten:
- 2 komkommers
- 200 gram zure room
- 2 eetlepels witte azijn
- 1 eetlepel suiker
- 1 rode ui
- 3 teentjes knoflook
- Paar takjes dille
- Peper
Bereidingswijze:
- Doe de zure room en de witte wijnazijn in een grote kom.
- Snij de dille fijn en pers de knoflook uit en voeg deze samen met de suiker aan de kom toe.
- Meng de ingrediënten goed en breng op smaak met de peper.
- Was de komkommer en snij deze samen met de ui in dunne plakken. Voeg deze nu toe aan de kom en meng alles nu goed.
- Zet de salade nu minimaal 30 minuten in de koelkast zodat de smaken goed kunnen doortrekken.