Nagerechten

Desserts

Le dessert, c’est la cerise sur le gâteau d’un bon repas. Qu’il s’agisse de gâteaux, tartes, crèmes, pâtisseries ou glaces, on n’en a jamais assez. Chaque culture possède ses propres douceurs, comme le baklava du Moyen-Orient ou les mooncakes chinois.

  • Tiramisu

    Tiramisu

    Deze Italiaanse klassieker heeft twee nadelen. Iedereen heeft een eigen recept van grootmoeder wat de enige echte is.

    Bekijk recept 
  • Afbeelding van een Poire Belle Hélène

    Poire Belle Hélène

    Dit klassieke nagerecht is in 1864 bedacht door de chef-kok Auguste Escoffier. Het is vernoemd naar de opera La belle Hélène.

    Bekijk recept 
  • Mousse au chocolat

    Mousse au chocolat

    Eén van de bekendste nagerechten uit de Franse keuken. Je kunt er eindeloos mee variëren. Dit is het klassieke basisrecept.

    Bekijk recept 
  • Crème brûlée

    Crème brûlée

    De klassieker staat bij menig restaurant op de kaart. Het is verrassend makkelijk om zelf te maken

    Bekijk recept 
  • Crema Catalana

    Crema Catalana

    Crema Catalana is de Spaanse tegenhanger van Cremé Bruleé, en net zo verslavend lekker..

    Bekijk recept