
Desserts
Le dessert, c’est la cerise sur le gâteau d’un bon repas. Qu’il s’agisse de gâteaux, tartes, crèmes, pâtisseries ou glaces, on n’en a jamais assez. Chaque culture possède ses propres douceurs, comme le baklava du Moyen-Orient ou les mooncakes chinois.
Recettes
-
Tiramisu
Bekijk receptDeze Italiaanse klassieker heeft twee nadelen. Iedereen heeft een eigen recept van grootmoeder wat de enige echte is.
-
Poire Belle Hélène
Bekijk receptDit klassieke nagerecht is in 1864 bedacht door de chef-kok Auguste Escoffier. Het is vernoemd naar de opera La belle Hélène.
-
Mousse au chocolat
Bekijk receptEén van de bekendste nagerechten uit de Franse keuken. Je kunt er eindeloos mee variëren. Dit is het klassieke basisrecept.
-
Crème brûlée
Bekijk receptDe klassieker staat bij menig restaurant op de kaart. Het is verrassend makkelijk om zelf te maken
-
Crema Catalana
Bekijk receptCrema Catalana is de Spaanse tegenhanger van Cremé Bruleé, en net zo verslavend lekker..
-
-
-
-