Nagerechten

Postres

El postre es la guinda del pastel tras una buena comida. Ya sea pastel, tarta, pudín, repostería o helado—nunca nos cansamos. En cada parte del mundo hay una especialidad, como el tradicional baklava de Oriente Medio o los mooncakes chinos.

  • Tiramisu

    Tiramisu

    Deze Italiaanse klassieker heeft twee nadelen. Iedereen heeft een eigen recept van grootmoeder wat de enige echte is.

    Bekijk recept 
  • Afbeelding van een Poire Belle Hélène

    Poire Belle Hélène

    Dit klassieke nagerecht is in 1864 bedacht door de chef-kok Auguste Escoffier. Het is vernoemd naar de opera La belle Hélène.

    Bekijk recept 
  • Mousse au chocolat

    Mousse au chocolat

    Eén van de bekendste nagerechten uit de Franse keuken. Je kunt er eindeloos mee variëren. Dit is het klassieke basisrecept.

    Bekijk recept 
  • Crème brûlée

    Crème brûlée

    De klassieker staat bij menig restaurant op de kaart. Het is verrassend makkelijk om zelf te maken

    Bekijk recept 
  • Crema Catalana

    Crema Catalana

    Crema Catalana is de Spaanse tegenhanger van Cremé Bruleé, en net zo verslavend lekker..

    Bekijk recept