
Postres
El postre es la guinda del pastel tras una buena comida. Ya sea pastel, tarta, pudín, repostería o helado—nunca nos cansamos. En cada parte del mundo hay una especialidad, como el tradicional baklava de Oriente Medio o los mooncakes chinos.
Recetas
-
Tiramisu
Bekijk receptDeze Italiaanse klassieker heeft twee nadelen. Iedereen heeft een eigen recept van grootmoeder wat de enige echte is.
-
Poire Belle Hélène
Bekijk receptDit klassieke nagerecht is in 1864 bedacht door de chef-kok Auguste Escoffier. Het is vernoemd naar de opera La belle Hélène.
-
Mousse au chocolat
Bekijk receptEén van de bekendste nagerechten uit de Franse keuken. Je kunt er eindeloos mee variëren. Dit is het klassieke basisrecept.
-
Crème brûlée
Bekijk receptDe klassieker staat bij menig restaurant op de kaart. Het is verrassend makkelijk om zelf te maken
-
Crema Catalana
Bekijk receptCrema Catalana is de Spaanse tegenhanger van Cremé Bruleé, en net zo verslavend lekker..
-
-
-
-